2012 m. liepos 2 d., pirmadienis

Jau liepa...

Vakar sekmadienis, jau prasidėjo liepa... Birželis buvo šaltas, lietingas, bent jau toks atrodė, o vakar oras liux, tik tvanku, žaibavo, graudėjo, lijo, bet gera bent jau nuo tvankios šilumos. Visi pasiilgę trumpų rankovių, suknelių, galų gale galima jomis pasipuošti :)
Čia Augustytė šeštadienį (jautėsi daug geriau), važiavom mano auto pasiimti (truputuka stabdžius patvarkė). Ir štai ką radom atvykusios, ogi kacius patogiai įsitaisęs miegojo ant mano auto stogo :)
Nuvarėm pasisupti prie Baltojo tilto. Sunku pagauti ją besisupančią. Beje, visos nuotraukos darytos su Nokia 701. Visai neblogai traukia, kaip telefonas.


Linksma mūsų Augustė, bet baisiai užsispyrusi. Net darželį auklėtojos sako: "Pakalbėt su ja galima, žodžių jai netrūksta, bet jau kai supyksta, tai taip parodo - žvilgsnis ir veido išraiška, viską pasako" :)). Taip taip, kas tiesa tas tiesa, su ožiaragiais reikia gražiuoju susitarti, dar prieš pradedant jiems pykti...
Kas čia per mada liežuvius kaišioti?

Sekmadienį buvome kine MADAGASKARAS 3, smagus filmas. Gabija visą filmą žiūri susikaupusi, Augustei į pabaigą šiek tiek pabosta, tai pradeda judėti, bet bajeriukus pagauna abi, buvo iš ko pasijuokti :). Sekantis filmas turbūt bus ICE AGE 4.





Šis savaitgalis mums neprailgo. Po kino, gerai išmiegojusios griaustiniui ir lietui besiautėjant, važiavom į Trakus paburiuoti, tėtis pakvietė. Jau ir maudytis galima, tik po visų ligų, kol kas dar pasisaugojom, bet kojas įmerkusios buvom:


Na va, koks turiningas mūsų savaitgalis, o dar bevažiuojant iš jachtklubo ant kelio sutikom gandrą. Nenoriai jis pasitraukė, ir papozavo iš pievos, varlių beieškodamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą