2012 m. birželio 29 d., penktadienis

MamaDienis :)

Šiandien mano pirmasis mamadienis (ji pasiėmiau ryšium su Gabijos liga ir, kad nėra kam pabūti su ja). Galvojau pasidžiaugsim pagaliau vėl sugrįžusia vasara... Ir še tau kad nori, Augustę supykino. Pasigavo kažką panašaus į roto virusą (jų būna visokių atmainų). Pamiegojusi jaučiasi kur kas geriau. Geria mineralinį vandenį ir valgo sausiukus.
Ryte buvom lauke, Augustė su savo triračiu (tokiu tarybiniu, tvirtu), mina pedalus jau kaip reikiant, nebepavyti. Gerai, kad prie gatvės sustoja ir palaukia.
Pirkom mėlynių, šiemet pirmos mūsų mėlynės. Litras kainuoja 10 Lt, vėliau turėtų pigti. Ir braškės lietuviškos pradžioj buvo po 20 - 18 Lt, sakė, kad kaina išsilaikys iki braškių sezono pabaigos, bet kainos krito. Galima rasti ir po 8 Lt, o gal ir dar pigiau.


Vakar žiūrėjau futbolą, Vokietija : Italija. Nesu nė vienos komandos fanė, bet vokiečių buvo gaila. O kad pralošė Portugalai, tai liūdna. Ispanams tiesiog labiau pasisekė.

O va taip atrodo močiutės tvarkingasis kambarys, kai jis paverčiamas žaidimų vieta :). Kol kas draugiška atmosfera, bet viskas gali labai greitai pasikeisti...
Va taip ant mano tų žodžių ir pasikeitė.....


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą