2012 m. liepos 15 d., sekmadienis

savaitgaliai...

Taip laukiami ir taip greitai pralekiantys savaitgaliai.... Kiekvieną rytą girdžiu vieną ir tą patį klausimą: "šiandien eisim į darželį?" ir tokį nusivylimą, kai atsakymas būna teigiamas... O savaitgaliai pas mus vadinami - laisvadieniais. Kažkas Augustei pasakė, kad šiandien šeštadienis, ji labai kultūringai pataisė - ne šeštadienis, o laisvadienis :)... Va taip va, pas mus darbo dienos (kai reikia į darželį, o mamai į darbą) ir laisvadieniai :) (ir jokių pirmadienių, trečiadienių, sekmadienių... kam taip apsisunkint :) ).
Pirmąjį laisvadienį buvome pas Vaclovo draugus kaime, 70 km nuo Vilniaus. Labai smagu, mergaitės su draugėm prisilakstė, prisisupo, prisižaidė, nežinau ar privalgė, nes buvo ir kitų užsiėmimų. Augustei labiausia patinka suptis, ji net išreiškė tokį norą - savo kieme turėti nuosavas supynes...

O ant tokių supynių kas kur - vieni į Afriką, kiti į mėnulį žada nuskristi...

Kepėm kugelį krosnyje, tik reikia būt įvaldžius krosnies kepimo meną, norint, kad kugelis iškeptų :))... Žarijų išimt nereikia, o kepamą patiekalą tiesiog įdėti tarp jų (čia ateičiai, kad nepasimirštų)...
Po vakarienės su Auguste supomės hamake...
Supomės ir taip....
ir taip... į medžius bežiūrėdamos...

Buvo labai smagu... 

Antrą laisvadienį važiavom laidyt aitvarų... Bet nekaip mums sekėsi, vėjas stiprus, geras, bet aitvarai sukosi ore ratais ir skrisdavo nosimi žemyn... Tik Gabijos paukštelis sklendė ore.

na, kartais ir jis nusileisdavo...

Po to į Ozą, valgyt picos ir ledų, ir ieškoti mūsų draugei dovanos... 
šitie du tai jau pavalgę :)

o mes tai dar vis srebiam barščius (braškinius) :))

Radom ne tik dovanų... su mergaitėm apėjom daug parduotuvių :) ir išėjom labai spalvotos (aš čia apie Augustę :)) , deja, nuotraukos nėra). 
Kodėl vaikams taip patinka lipdukai.... Atrodo sulipdai ir viskas... O džiaugsmo pilnos kelnės... net dreba, kur čia prilipdyti?.... (jau ir automobilis pažymėtas)

Na ir dienos pabaigai - maudynės, visų mėgstamos ir visada laukiamos...

Katinukas ir šuniukas :) (spėk, katra katra ;) )

Po to pasidarėm sumuštinių ir prapjoviau papriką. Augustė sako: "duok man sėklytes, aš auginsiu papriką". Aš: "o kam tau ta paprika, jei tu jos nevalgai; priauginsi, nebus kas valgo". Augustė atsikando sumuštinio, tada paprikos ir sako: "na va, valgau, labai skanu su sumuštiniu. Duok sėklytes, auginsiu". Teko duoti... (ir nesvarbu, kad ji tos paprikos nevalgo...).






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą