2014 m. spalio 6 d., pirmadienis

Kipras

Koks nuostabus dalykas - atostogos.... :) Mes Kipre, pas Aidą.
Atskridome šeštadienį. Skrido daug šeimų su vaikais, bet verkiančių beveik nebuvo, paverkė tai vienur tai kitur (Augustė verkė, nervai nelaikė, tada Gabija, tada nedaug trūko ir aš būčiau... vis tie nervai :) ). Besileidžiant ausytę Gabijai labai skaudėjo, šiaip jos užkrenta, bet jai stiprus skausmas buvo. O man šiaip nemalonu, net prisiminti nesinori, o dar namo grįžti.
Nusileidom, o čia tvanku, šilta, gera. Laukėm kol Aida atvažiuos, bandėm bebriukus sužaisti, bet kortos nuo kėdžių slydo, tai ne kas gavosi. Važiavom į Pafos'ą, pakeliui užsukome į Limasol'į, čia mus skaniai pamaitino: krevetės, kalmarai, vištytė, bulvytės, ledai... Anksti temsta. Kavinė ant jūros kranto.
Kitą rytą susiruošėm į kelią, Aide vežė mus toliau nuo Pafas'o, parodė apylinkes. Mergaitės nekantravo maudytis. Apipirko mus Aida visa reikiama įranga: makaronas, vandens akiniai, šliopkės, ir plūdurai ant rankų.

 
nuo jūros su turtais

 
maudynės prasidėjo,
 tik akmenuota šioje vietoje, truputėlį sunkoka vaikščioti

 
žvaigždžių komanda

 
pavargo

 
Parkelis, augaliukų pilna, toliau paėjus nuostabi vieta, kur Afroditė maudėsi, bet neleidžia mums paprastiems mirtingiesiems ten lipti ir maudytis, šiaip paspoksojom :)
Girdisi, kaip ožkos kalnais lipa, nes po kaklais varpeliai pakabinti ir skamba, matėme kelias

 
Treilerių vieta, daug apleistų... o gal kas ir gyvena, bet neaptikom vietinio :), Gabija bandė papulti bent į vieno vidų, deja, nesėkmingai.

 
 Gražus vaizdelis, kaip Augustė sako: jūs sesės ir mes sesės, tai trumpai tariant - persipynusios sesės :)

 
Sesutės, padykusios

Viskas gražu, smagu, vaizdai super, namukai balti, smėlios spalvos, neaukšti, žalumos nėra tiek kiek LT ištisos pievos, spygliuočiai medžiai, įdomių rūšių, daug alyvuogių, apelsinų, madarinų, greipfrutų, granatų medžių.

Vėliau dar parašysiu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą