2014 m. spalio 10 d., penktadienis

Zoo

Mes toliau smagiai leidžiame laiką.
Aida nupirko mums bilietus į Zoo parką :). Ten veža autobusas su gyvūnų atvaizdais, pakeliui užsukdavome į viešbučius susirinkti keliaujančių, pilnas autikas, tai kelionė prailgo, bet nieko, valgėm skanėstus ir nekantriai laukėm kelionės tikslo. Ties kiekvienu sustojimų, skambėdavo klausimas: "jau atvažiavome"... :) (žvėrių prilipo pilnas autobusas... :) )


Augustė su povu (švietimo tikslais Augustė pozuoja su daugeliu gyvūnų - auklėtoja prašė nuotraukų)


su zebrais


kokios jos aukštos (10 eurų jei nori jas pašerti ir nusifotografuoti)


drąsusis povas, šiaip jų ten labai daug ir jie laisvi bėginėja

ožkos 
viena iš jų apspjovė mano vaiką... (tikra ožka pasitaikė ir smirda dar jos, žodžiu - ne kas būt ožka :) )


na ir aš su jomis pasifotkinau, tokios draugiškos atrodė...


sesės juodosios gulbės,o gal ir kitaip vadinasi, bet juokingiausia, kad priėjus prie jų ir pasisveikinus, visos vienu metu ištiesia kaklus ir suklega sava kalba... tai juokinga :), gaila nenufilmavau, nekilo tokia mintis ten besišnekučiuojant...


kupranugariai 

Dar daug nuotraukų, visų nesudėsi. Labai daug papūgų, papūgyčių, flamingai buvo, liūtai, tigrai, dramblys jau treti metai keliauja, beždžionėlių daug, asiliukai, poniai, šikšnosparniai, kengūros... Visų neišvardinsi.
Dar buvome papūgų ir pelėdų pasirodyme. Mergaitėms labai patiko. Žinios apie pelėdas: jei pelėdos akys geltonos, ji medžioja rytais, juodos - naktimis, oranžinės - vakarais. Va kaip :), aš šito nežinojau.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą